På appen kan de enkelt finne viktig pasientinformasjon som trengs der og da. De kan legge inn viktig informasjon mens de er ute og jobber istedenfor å måtte dra inn på et kontor og gjøre det etter at de har vært ute. De har også en app som viser om noen har utløst trygghetsalarm og hvor det er, dermed kan den som er nærmest komme raskest til brukeren som trenger hjelp.

Linn Kopperud er hjemmesykepleier og bruker mye av dagen i bil på vei mellom ulike tjenestemottakere i Nannestad. Linn opplever at tjenestemottakerne synes at det er fint at hun hele tiden kan gi dem oppdaterte opplysninger.

‒ Hvis brukeren for eksempel spør oss om medisiner, har vi oversikt over hele legemiddel-lista via appen som heter CosDoc+, sier Kopperud.

I løpet av arbeidsdagen tar hjemmesykepleier Linn Kopperud stadig fram appen på jobbtelefonen. Her har hun tilgang til fullstendig journal og legemiddelliste på alle sine tjenestemottakere. Og best av alt: Hun kan dokumentere i appen underveis. Hun er veldig godt fornøyd med mobilappen som gir henne mulighet til å lese og dokumentere i journalen mens hun er ute hos tjenestemottakerne. Som regel foretar hun dokumentasjon mens hun sitter i bilen, før hun kjører til neste oppdrag.

Ser du hjemmesykepleiere som sitter med mobilen i bilen så er det fordi de jobber. Og de skal selvsagt alltid stå parkert mens de gjør dette.

Foto: Oddny J. Johnsen

Les hele saken her

 

 

 

 


Publisert: 11.10.2022 11:10:25
Sist endret: 11.10.2022 11:12