Innhold

Åpningstider

Inntil videre vil bibliotekets åpningstid være mandag og tirsdag 10.00–15.30 og torsdag kl. 12.00–19.00.

Bibliotektilbudet

Tilbudet vil først og fremst være utlån av bøker, filmer med mer.
Vi kan låne inn bøker fra andre bibliotek som har åpnet opp for dette.
Bøkene står i karantene i 3 dager hos oss, derfor kan du oppleve at bøkene står på ditt lånekort lenger enn vanlig når du har levert.

Det vil være mulig å låne bærbar publikumspc til bruk i lokalet og bibliotekets ansatte kan være behjelpelig med kopiering.

Av smittevernhensyn kan vi dessverre ikke tilby avistilbud på nåværende tidspunkt, dette er et tilbud vi vil vurdere.

Bibliotek «take away» vil fortsatt være mulig for de som ønsker dette, og materiell bestilles digitalt og over telefon, og vi avtaler henting i gangen.

Dere vil oppleve at bibliotekrommet er litt annerledes enn vanlig da vi på grunn av smittevern har fjernet en del sittemuligheter, slik at biblioteket skal oppleves som et trygt og godt sted å oppholde seg for alle.

Vi ber alle forholde seg til FHIs reglement for smittevern

Rundt om i biblioteket vil du finne muligheter til å benytte hånddesinfeksjon, disse plassene vil bli merket godt. Vi ønsker at dere benytter dere av dette før og etter dere tar på bøker/lydbøker/DVD/magasiner osv.

Som ellers i samfunnet holder vi avstand til hverandre (1 meter), vasker hender og hoster i albuekrok/papir og vasker hender etterpå.
Ved bruk av hansker og munnbind husk at dette er i tillegg til vanlige smittevern rutiner, og ikke i stedet for.

Har du milde luftveissykdom symptomer/ er syk ønsker vi at du holder deg hjemme, dette gjelder oss ansatte like mye som dere besøkende.

Det vil bli forsterket renhold i biblioteket.

Vi gleder oss til å treffe dere igjen, og ved å huske FHI’s reglement for smittevern vil biblioteket bli et trygt og godt sted å besøke.


Publisert: 14.05.2020 14:53:02
Sist endret: 14.10.2020 11:57