Innhold

Arbeidsgledeprisen 2018 gikk til stolte vinnere i vekstbedrift, nemlig Øvre Romerike Industriservice AS 

Juryleder Vibeke Os Bratlie og P4s stuntreporter Sigurd Sollien skjønte raskt at ansatte ved ØRI AS elsker gjester. De ble tatt imot som kongelige da de entret Øvre Romerike med blomster og en særdeles hyggelig nyhet.  

- Dere er vinnere av KLPs Arbeidsgledepris 2018.

Juryleder og leder for HMS-teamet i KLP, Vibeke Os Bratlie, jubler med de ansatte på Romerike.

- Dette var helt fantastisk, her snakker vi ekte arbeidsglede. De ansatte her ved ØRI fortjener utvilsomt litt oppmerksomhet, og en konsert på arbeidsplassen. 

ØRI vant arbeidsgledeprisen         ØRI vant arbeidsgledeprisen2

Vill jubel: Gjengen på Øri satte stor pris på nyheten om at de hadde vunnet KLPs Arbeidsgledepris. 

Øri vant: Daglig leder Stein Erik Lie og personalleder i Marianne Dybvig med juryleder og leder for HMS-teamet i KLP, Vibeke Os Bratlie.

Damen bak bidraget fra vekstbedriften er personalleder Marianne Dybvig. Hun setter et stort likhetstegn mellom ØRI og arbeidsglede.

- Jeg har allerede vunnet i «jobblotteriet». Jeg har verdens beste kollegaer, og de burde vinne en konsert og få den anerkjennelsen de fortjener, skrev hun blant annet i sitt bidrag, og juryen lot seg både begeistre og overbevise.

Nærmere 100 personer, hovedsakelig fra Eidsvoll Ullensaker Hurdal og Nannestad, er ansatt i bedriften.

 -Siden vi er en vekstbedrift betyr det at mange av kollegaene mine har ulike utfordringer. Det de likevel har lært meg er at det overhode ikke svekker arbeidsgleden - tvert imot. Hos oss er det bøttevis med humor, omsorg, kaos og effektivitet i god blanding - akkurat i passe doser til å skape arbeidsglede i høye doser, forsikrer Marianne.

Uansett hvor lenge hun er «ute av huset» møtes hun av varme klemmer og en velkomst som skulle tilsi at hun har vært borte i ukesvis, ikke et par timer, når hun er tilbake.

- Dette høres skikkelig klisjéfylt ut, men akkurat så mye arbeidsglede rommer ØRI.

- Men arbeidsgleden følges også av stolthet for jobben som gjøres innen salg av produkter og tjenester. Vi leverer høy kvalitet og er en profesjonell bedrift, understreker hun.

Øri har flere og varierte oppgaver, og gjør alt fra å drifte en ungdomsskolekantine til å klippe plener, resepsjonstjenester, vaskeri og vedproduksjon.

Nå har de det svart på hvitt gjennom KLPs Arbeidsgledepris, og kan glede seg til en velforjent vinnerkonsert med Daniel Kvammen 8. mai. 

Her kan du se når P4s Sigurd Sollien overrasker de ansatte 


Publisert: 24.04.2018 12:09:00
Sist endret: 24.04.2018 12:09