Mandag 2. september kunne over 20 spente femåringer marsjere inn i et splitter nytt bygg i Holter barnehage. Med ordføreren i spissen gikk barn og ansatte i tog fra hovedhuset og over til den helt nye avdelingen som barna selv har døpt for Salamander. Godt hjulpet av barna foretok ordfører Hans Thue den høytidelige snorklippingen og erklærte barnehagebygget for åpnet. Forventningsfulle barn foretok en befaring av alle rommene, og kunne fornøyd konstatere at her skulle det bli fint å være framover.

Virksomhetsleder for kommunal drift, Bente Huseby, overrakte en symbolsk nøkkel som styrer Trude Fjeldberg igjen ga videre til barna. Barna takket for den fine barnehagen med unison sang!

Holter barnehage er Nannestad kommunes største barnehage med nærmere 130 barn i alderen 0-6 år.

Publisert: 04.09.2019 07:49:00
Sist endret: 04.09.2019 07:49