Av hensyn til smittevern er den tradisjonelle frigjørings- og veteranmarkeringen 8. mai dessverre avlyst.

8. mai 2020 er det nøyaktig 75 år siden freden kom tilbake til Norge – etter fem lange år med krig og okkupasjon. Gjenlevende veteraner er i risikogruppa for covid-19, og det blir derfor ikke arrangert noen samling for veteranene i år. Dagen vil likevel markeres med høytidelig flaggheising og en videohilsen fra ordfører Hans Thue. Dette vil publiseres på kommunens hjemmeside og oversendes sykehjemmet og lokallagene for veteraner.

I forbindelse med 75-årsmarkeringen var det i år planlagt en større markering i samarbeid med Ullensaker kommune. Det jobbes med å få gjennomført deler av dette programmet ved senere anledninger.

Publisert: 28.04.2020 09:29:16
Sist endret: 28.04.2020 14:16