Hvitveis

8. mai er Norges frigjøringsdag og vår nasjonale veterandag. Dette markeres også i Nannestad kommune.

Vi ønsker å invitere alle som har tjenestegjort i internasjonale operasjoner, samt deres familier, til en hyggelig markering hos oss!

Programmet er som følger:
Kl. 08.00: Flaggheising ved Nannestad kommunehus
Kl. 08.30: Mottakelse på Nannestad bygdemuseum, med enkel servering. Det er fri talerett, dersom noen ønsker å bidra med informasjon i tråd med markeringen.
Ca. kl. 11.00 - Slutt

På markeringen av dagen deltar en representant fra forsvaret.
Ordføreren i Nannestad kommune deltar på arrangementet, sammen med kultursjef Ronny Nilsen. Dersom du ønsker å markere dagen hos oss, ber vi om en tilbakemelding til Servicekontoret tlf.: 66105000 eller på epost: Marit Tuvnes innen 1. mai.

Vet du om andre veteraner som kan tenke seg å være med på arrangementet, så ikke nøl med å tipse dem.
Alle er hjertelig velkomne!

Publisert: 24.04.2017 13:11:59
Sist endret: 24.04.2017 13:11