Det var omkring 600 innbyggere som tok turen til Åslia onsdag 31. januar som var den første onsdagen i en rekke av tre åpne kvelder.

- Dette lavterskeltilbudet i Åslia har vist hvilket skrikende behov vi har for å finne flere møteplasser for uorganisert fritidsaktivitet. Det er viktig å kunne gi tilbud til alle, sier ordfører Christian Bendz

Ordføreren tok selv på skiene og stod i bakken sammen med mange fornøyde innbyggere. 

- Regn stoppet ikke gleden av dette gratis tilbudet og det var brede smil å se. Ingen tvil om at det politiske vedtaket om åpne kvelder i Åslia med instruktører, gratis skiutleie og heiskort hadde livets rett. Jeg er sikker på at suksessen vil gjenta seg både den 7. og 14. februar. Jeg vil rette en stor takk til vår egen kultur- og frivillighetsavdeling, Nannestad Alpint og ikke minst Åslia skisenter, sier en fornøyd og stolt ordfører Chrisitan Bendz.

Åslia stilte med mange som stod på med skiutlån, vaffelsalg og tilbød hjelp og tryggghet for nybegynnere i heisen. Nannestad IL hadde med instruktører og det var en egen løype for de som skulle prøve seg for aller første gang.

Det ble en del køer fordi det kom så mange innbyggere, men vi opplevde tålmodige og smilende foreldre og barn. takk for tålmodigheten og velkommen igjen 7. og 14. februar.

Bilder fra kvelden

 


Publisert: 01.02.2024 08:45:15
Sist endret: 01.02.2024 12:38