• Oppstart av regulering - BK1-3 og BB1 på Engelsrudhagen, Nannestad

• Foreldreveiledning på timeplanen

NAV Nannestad og Flyktningtjenesten har siden januar arrangert foreldreveiledning for flyktninger etter et anerkjent internasjonalt foreldreveiledningsprogram.

• Tilskudd til festivaler i Akershus

Det er muligheter for å søke om tilskudd for å lage festival eller festivaltiltak for å videreutvikle eksisterende festivaler. Søknadsfristen er allerede 1. mai.

• Nannestad blir realfagskommune

• Meld fra!

• 8. mai markering i Nannestad

Vi ønsker å invitere alle som har tjenestegjort i internasjonale operasjoner, samt deres familier, til en hyggelig markering av frigjøringsdagen og den nasjonale veterandagen hos oss.

• Fysikkshow med Selda Ekiz

Vi inviterer til familiedag på Nannestad videregående skole førstkommende lørdag, 29.4. klokken. 12.00. Det blir aktiviteter for enhver smak, og Selda Ekiz kommer med fysikkshow klokken 14.00.

• Renovasjon - forsinkelse i innkjøringen

• Bokprat - bibliotekarenes bokopplevelser

Velkommen til en hyggelig bokprat 20.4.2017, kl. 19.00

• Ruteendringer for buss fra 02.04.17

Les saken »

• Meld fra om ferdig tilbygg/garasje!

• Åpningstider i påsken

• Vannavstenging i Maura 4. april

• Hageavfallsmottaket i Bahus åpner 7. april

Hageavfallsmottaket i Bahus åpnes.

Les saken »

• Detaljregulering for Grasmogrenda næringspark felt N1, N2, N3 og N5 - fastsatt planprogram

Plan- og utviklingsutvalget fastsatte 21.03.17 planprogram for detaljregulering med konsekvensutredning for Grasmogrenda næringspark felt N1, N2, N3 og N5

• Tømming av septiktanker og minirenseanlegg 2017

I samsvar med Forskrift for tømming av renseanretninger og for tømme- og behandlingsgebyr vedtatt av kommunestyret 11.12.12, vil det i uke 16 bli igangsatt tømming av septiktanker og minirenseanlegg.

Les saken »

• Åpningstider på biblioteket i påsken

Biblioteket har reduserte åpningstider i påsken, når vi har stengt kan du lese her.

• Renovasjon våren 2017

• Områdeplan Nannestad sentrum - presentasjon gitt i møte 29.03.17

I henhold til politisk vedtak arrangerte Nannestad kommune et åpent møte 29.03.17.

• Oppstart av regulering - Ramstaddammen, gnr. 92 bnr. 32 m.fl., Åsgreina

• Reguleringsplan for Næringsområdet N6 i Moreppen er vedtatt

Plan- og utviklingsutvalget vedtok 21.03.17 detaljregulering for Næringsområdet N6 Granvoll, Moreppen

• Åpent møte områdeplan Nannestad sentrum

Områdeplan for Nannestad sentrum ligger ute til offentlig ettersyn med høringsfrist 10. april 2017

• Øvelse ved Oslo lufthavn og områdene rundt

Fra torsdag 23. til lørdag 25. mars øver ca 600 soldater ved Oslo lufthavn og i områdene rundt.

• Tankerekka - Nannestad

Tankerekka - ungdomsdebatt:"Hva vil det si å være norsk?" Sammen med paneldeltagerne, blant annet Yosef Hadoui fra "Svart Humor" på NRK, og Amal Aden som var her i Nannestad og snakket med ungdomskoleklassene i våres, gleder vi oss til en god debatt.

Les saken »

• Underholdningsvogna - "Historien om Andrews Sisters"

Underholdningsvogna kommer til Nannestad bibliotek med sin hyllest til "The Andrews Sisters" torsdag 30. mars, klokka 19.00. Dette er virkelig noe å få med seg.

• Resultater fra UKM i Nannestad

• Salg av fyrverkeri (pyroteknisk vare) i 2017

• Vannavstengning på Røtterudmoen

Les saken »

• Nannestad kommune har ansatt ny kultursjef

Les saken »

• Hovedopptak til plasser i kommunale og private barnehager

• Oppstart av regulering - Fjellet, gnr. 26 bnr. 13 m.fl., Nannestad

Det varsles samtidig om innledning av forhandlinger om utbyggingsavtale i henhold til pbl. § 17-4

• Nannestad kommune gratulerer Ragnhild Haga

Nannestad kommune gratulerer Ragnhild Haga med en flott 4. plass på tremila i VM på ski i Lathi.

Les saken »

• Områderegulering for del av eiendommene gnr./bnr. 39/8 og 39/48, Rutholen - fastsatt planprogram

Plan- og utviklingsutvalget fastsatte 07.02.17 planprogram for områderegulering med konsekvensutredning for del av eiendommene gnr./bnr. 39/8 og 39/48 på Rutholen

• Områdeplan for Nannestad sentrum - offentlig ettersyn

Høringsfristen er 10. april 2017

• Reguleringsplan for Mostu i Maura er vedtatt

Kommunestyret vedtok 16.02.17 detaljregulering for Mostu, Maura

• Reguleringsplan for Øvre Harstadrø i Holter er vedtatt

Plan- og utviklingsutvalget vedtok 07.02.17 detaljregulering for Øvre Harstadrø, gnr. 84 bnr. 31, Holter

• Hovedplan vann og avløp 2016 - 2050 - folkemøte 13.02.17

Kommunens innbyggere ble invitert til informasjonsmøte mandag 13.02.17 for å få svar på sine spørsmål knyttet til hovedplan for vann og avløp 2016 - 2050.

Les saken »

• Oppstart av regulering og offentlig ettersyn av planprogram - Grani massemottak, Holter

• Lærerstillinger i Nannestad kommune

• Gratis HPV-vaksine

• Strategisk plan for skogbruket i Akershus

Nannestad kommune har vedtatt å arbeide for Strategisk plan for skogbruket i Akershus og Oslo 2016-2019. De globale klimautfordringene krever et «grønt skifte» verden over, med overgang fra sort til grønt karbon. Skog- og trenæringen i Norge kan bidra vesentlig til det «grønne skiftet», dersom rammebetingelsene legges til rette.

Les saken »

• På vei mot en døgnåpen kommune

• Ny fastlege

Publisert: 09.02.2017 15:00:00
Sist endret: 02.06.2016 15:56

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?