• Øvelse ved Oslo lufthavn og områdene rundt

Fra torsdag 23. til lørdag 25. mars øver ca 600 soldater ved Oslo lufthavn og i områdene rundt.

• Tankerekka - Nannestad

Tankerekka - ungdomsdebatt:"Hva vil det si å være norsk?" Sammen med paneldeltagerne, blant annet Yosef Hadoui fra "Svart Humor" på NRK, og Amal Aden som var her i Nannestad og snakket med ungdomskoleklassene i våres, gleder vi oss til en god debatt.

Les saken »

• Underholdningsvogna - "Historien om Andrews Sisters"

Underholdningsvogna kommer til Nannestad bibliotek med sin hyllest til "The Andrews Sisters" torsdag 30. mars, klokka 19.00. Dette er virkelig noe å få med seg.

• Resultater fra UKM i Nannestad

• Salg av fyrverkeri (pyroteknisk vare) i 2017

• Vannavstengning på Røtterudmoen

Les saken »

• Nannestad kommune har ansatt ny kultursjef

Les saken »

• Hovedopptak til plasser i kommunale og private barnehager

• Oppstart av regulering - Fjellet, gnr. 26 bnr. 13 m.fl., Nannestad

Det varsles samtidig om innledning av forhandlinger om utbyggingsavtale i henhold til pbl. § 17-4

• Nannestad kommune gratulerer Ragnhild Haga

Nannestad kommune gratulerer Ragnhild Haga med en flott 4. plass på tremila i VM på ski i Lathi.

Les saken »

• Områderegulering for del av eiendommene gnr./bnr. 39/8 og 39/48, Rutholen - fastsatt planprogram

Plan- og utviklingsutvalget fastsatte 07.02.17 planprogram for områderegulering med konsekvensutredning for del av eiendommene gnr./bnr. 39/8 og 39/48 på Rutholen

• Områdeplan for Nannestad sentrum - offentlig ettersyn

Høringsfristen er 10. april 2017

• Reguleringsplan for Mostu i Maura er vedtatt

Kommunestyret vedtok 16.02.17 detaljregulering for Mostu, Maura

• Reguleringsplan for Øvre Harstadrø i Holter er vedtatt

Plan- og utviklingsutvalget vedtok 07.02.17 detaljregulering for Øvre Harstadrø, gnr. 84 bnr. 31, Holter

• Hovedplan vann og avløp 2016 - 2050 - folkemøte 13.02.17

Kommunens innbyggere ble invitert til informasjonsmøte mandag 13.02.17 for å få svar på sine spørsmål knyttet til hovedplan for vann og avløp 2016 - 2050.

Les saken »

• Oppstart av regulering og offentlig ettersyn av planprogram - Grani massemottak, Holter

• Lærerstillinger i Nannestad kommune

• Gratis HPV-vaksine

• Strategisk plan for skogbruket i Akershus

Nannestad kommune har vedtatt å arbeide for Strategisk plan for skogbruket i Akershus og Oslo 2016-2019. De globale klimautfordringene krever et «grønt skifte» verden over, med overgang fra sort til grønt karbon. Skog- og trenæringen i Norge kan bidra vesentlig til det «grønne skiftet», dersom rammebetingelsene legges til rette.

Les saken »

• På vei mot en døgnåpen kommune

• Ny fastlege

Publisert: 09.02.2017 15:00:00
Sist endret: 02.06.2016 15:56

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?