Nannestad bibliotek

 Ordinære åpningstider

Mandag 10.00-15.30
Tirsdag 10.00-19.00
Onsdag 10.00-15.30
Torsdag 10.00-19.00
Fredag 10.00-15.30
Lørdag 10.30-13.30

Åpningstider ved høytider og ferier kan avvike

 

 

Nytt i biblioteket

 • Nordin, Sofia : Alt skal brenne

  Minna og Agnes har vært bestevenner siden den dagen i fjerde klasse da de gjemte seg under en bukk for å slippe å spille slåball i gymmen. Det var da de forsto at de hørte sammen. Nå er de sytten, brennende engasjerte og fortsatt uadskillelige, sammen finnes det ingenting de ikke kan klare, tenker de. Men nå ser Agnes tilbake på det siste året med Minna, og det er noe forferdelig som har skjedd. Hun forbanner seg selv for alt hun ikke så, men burde ha sett, og det hun så men ikke gjorde noe med. Fortelling for ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

 • Mjønes, Johan B. : Lukas og Kim

  Det har flyttet inn en ny jente i nabohuset. Nå leker hun i hagen, og Lukas gjør alt han kan for at hun skal legge merke til ham. Men selv om han bygger snømann, lager snøhule og aker baklengs ned bakken, kommer ikke jenta bort. Men plutselig sitter Lukas fast i snøen og hagen forvandler seg til en skummel skog og må rope om hjelp. Heldigvis! For jenta heter Kim og vil leke i morgen. Lukas og Kim er en varm og leken bok om å få seg en ny venn, og passer godt for barn fra tre år og oppover. Den er Johan B. Mjønes sin fjerde bok om Lukas, og den er vakkert og innsiktsfullt illustrert av Åshild Irgens.

 • Haugland, Kristine : Tiril langt, langt borte : et eventyr basert på Th. Kittelsen malerier

  Eventyret om Tiril handler om mot og om den lille, store tingen å klare å si unnskyld. Men veien dit kan være lang, og da er det godt å ha to gode hjelpere som Steintroll og Greintroll, særlig hvis man møter selveste Nøkken på sin vei.

  DETTE SKRIVER FORFATTERNE OM BOKEN

  For lenge siden var det en mann som het Kittelsen. Han tegnet trær, fjell og vann som om de var levende vesener. Kittelsen fant ikke på alt han tegnet selv. Han hadde lest et dikt som heter Lokkende toner, om ei hulder som het Tirilil Tove, skrevet av en berømt dikter som het Welhaven. Men Welhaven hadde heller ikke funnet på alt selv. Han hadde lest en fortelling som heter Tirilil Tove og Tyvenborg av en mann som het Faye.

  De levende vesenene Kittelsen tegnet, henger i dag overalt på vegger og museum. Og noen av motivene ble til teaterforestillingen Langt, langt borte. Og den teaterforestillingen er blitt skrevet og tegnet til en bok. Det er den boken du kan lese nå. Den er fra i dag, men også langt, langt, bortefra.

  En akkurat passe skummel eventyrbok basert på Brageteaterets eventyrlige forestilling Langt, langt borte.

Se flere »

Kalender

Se flere »

Aktuelt

Litteraturfestivalen i Akershus 2019

Litteraturfestivalen i Akershus er et samarbeid mellom fylkesbiblioteket og alle folkebibliotekene i Akershus. I løpet av festivaluken kan publikum i alle aldre glede seg over 100 litterære arrangement på bibliotekene, som med noen få unntak er gratis og åpne for alle. På programmet står blant annet forfattermøter, debatter, foredrag, teaterforestillinger og utstillinger.

Les mer »

Kulturnatt og Verdensdagen for psykisk helse

Vi markerer Kulturnatt på Øvre Romerike og Verdensdagen for psykisk helse med besøk av Per Anders Nordengen og KåL - et tributeband til Knutsen og Ludvigsen.

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss